اقدام پژوهی رفع اختلال روخوانی قرآن
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
🔺درسی
امروزه در آموزش و پرورش در جهت رفع مشکلات دانشآموزان راهحلهای مختلفی را پیشبینی کردهاست که یکی از آنها کارهای پژوهشی و تحقیقاتی میباشد. معلم پژوهنده در آموزش و پرورش جایگاه بالایی دارد؛ چرا که پژوهش سبب رشد علمی و فرهنگی میشود و انسان را از جهل و ناآگاهی به علم میرساند و حقایق و واقعیتها را آشکار میکند و راه را برای حل مسایل و مشکلات پیچیده هموار میکند. یک معلم پژوهنده میتواند از راه پژوهش بسیاری از مسایل مربوط به کلاس و مدرسه را کاهش یا حل کند، همچنین یک پژوهش، گسترهی وسیعی از افراد را درگیر میکند، پاسخگویی به مسایل موجود صورت علمی پیدا میکند، عوامزدگی و راهحلهای غیرمنطقی جای خود را به راهحلهای علمی و منطقی میدهد. بنابراین نقش معلمان در فعالیتهای یادگیری بسیار پیچیده است. گرچه در نگاه سطحی، فعالیتهای یادگیری فرصتهایی برای یادگیری دانشآموزان است ولی معلمان در نقش طراح فعالیت، راهنمایی دانشآموزان، نظارت بر فرآیند اجرا و ارائهی بازخورد، وظایف متنوعی بر عهده دارند. حتی فراتر از آن معلمان باید در راستای مشارکت والدین در فعالیتهای یادگیری، مشارکت دانشآموزان با یکدیگر، مشارکت در جامعه و هماهنگی با مدیر مدرسه تلاش کنند.
بنابراین با توجه به آنچه که گفته شد؛ وجود اختلالات متعدد در مقطع ابتدائی یکی از دغدغههایی است که وزارت آموزش و پرورش، مدارس، کلیهی معلمان و مربیان امر تعلیم و تربیت با آن دست و پنجه نرم میکنند و سالانه دولت هزینههاي زیادي به جهت تکرار پایه براي این دانشآموزان متحمل میشوند.
بنابر آنچه که گفته شد بنده هم به عنوان یک معلم در طول سالیان خدمت خود با مشکلات بسیاری از این دست برخورد داشته ام. از اینرو انگیزهی من از انجام این آموزش پژوهی به عنوان یک معلم این است که هم با روششناسی آموزشپژوهی آشنا شوم و هماینکه بتوانم با راهکارهای علمی مشکلات یکی از دانش آموزانم که دارای اختلال در خواندن قرآن است را حل بکنم....
....