دانلود کتاب بیوشیمی مروری مصور لیپینکات ترجمه گروه مترجمان
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته پزشکی (آموزش_و_پژوهش)
کتاب کامل بیوشیمی مروری مصور لیپینکات آماده برای دانلود است.
از منابع رفرنس مهم علمی، آزمونی و درسی
مولف: ریچارد آ. هاروی، دنیس فریر
ترجمه: جمعی از مترجمین
تعداد صفحات: 758
فرمت: پی دی اف PDF، قابل استفاده در هر سیستم و دستگاه (موبایل، لپ تاپ و ...)
کیفیت: بسیار عالی
سال انتشار: 2020
دانلود نمونه
توضیح
کتاب بیوشیمی لیپینکات یک کتاب بیوشیمی پزشکی بسیار ارزشمند است که در کنار سایر کتاب های بیوشیمی توانسته است جایگاه مناسبی را پیدا کند. این کتاب از جمله کتاب های رفرنس دانشجویان پزشکی علوم پایه می باشد.
کتاب بیوشیمی مروری مصورلیپینکات یکی از مناسب ترین کتاب های بیوشیمی می باشد که توانسته است با زبانی گویا و با نثر بسیار ساده و تصاویری خلاصه و با کیفیت در کنار سایر کتاب های بیوشیمی از جمله بیوشیمی هارپر و بیوشیمی لنینجر جایگاه مناسبی برای خود پیدا کند.
یکی از محاسن این کتاب مورد استفاده بودن آن برای کلیه سطوح بیوشیمی ( پایه، پزشکی و بالینی) می باشد. در پایان هر فصلی یک نقشه تفهیمی و کاربردی از کلیه مطالب آن فصل آورده شده است و نیز این کتاب با حجم کم ولی مطالب کیفیتی بالا تدوین گردیده است.
فهرست
بخش 1- ساختمان و عملکرد پروتئین
فصل 1- اسیدهای آمینه
فصل 2- ساختمان پروتئین ها
فصل 3- پروتئین های کروی
فصل 4- پروتئین های رشته ای
فصل 5- آنزیم ها
بخش 2- متابولیسم بینابینی
فصل 6- بیوانرژی و فسفریلاسیون اکسیداتیو
فصل 7- مقدمه ای بر کربوهیدرات
فصل 8- گلیکولیز
فصل 9- چرخه اسید تری کربوکسیلیک
فصل 10- گلوکونئوژنز
فصل 11- متابولیسم گلیکوژن
فصل 12- متابولیسم مونوساکاریدها و دی ساکاریدها
فصل 13- مسیر پنتوزفسفات NADPH
فصل 14- گلیکوزآمینوگلیکان ها، پروتئوگلیکان ها و گلیکوپروتئین ها
بخش 3- متابولیسم چربی
فصل 15- متابولیسم لیپیدهای غذایی
فصل 16- متابولیسم اسید چرب و تری آسیل گلیسرول
فصل 17- متابولیسم لیپیدهای مرکب
فصل 18- متابولیسم کلسترول و استروئیدها
بخش 4- متابولیسم نیتروژن
فصل 19- اسیدهای آمنه، منبع نیتروژن
فصل 20- تجزیه و ساخت اسید آمنه
فصل 21- تبدیل اسیدهای آمنه به محصولات تخصص یافته
فصل 22- متابولیسم نوکلئوتید
بخش 5- هماهنگی متابولیسم
فصل 23- تاثیرات متابولیک انسولین و گلوکاگون
فصل 24- چرخه سیری / ناشتایی
فصل 25- دیابت شیرین
فصل 26- چاقی
فصل 27- تغذیه
فصل 28- ویتامین ها
بخش 6- ذخیره و بیان اطلاعات ژنتیکی
فصل 29- ساختار، همانندسازی و ترمیم DNA
فصل 30- ساختار، سنتز و پردازش RNA
فصل 31- سنتز پروتئین
فصل 32- تنظیم بیان ژن
فصل 33- زیست فناوری و بیماری انسان