تحقیق ترکیبات شیمیایی چای

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ۱۱ ص فرمت Word

فهرست مطالب

1- چاي سياه (BLACK TEA): 2
2-چاي سبز(GREEN TEA): 2
3- چاي اولانگ(OOLONG): 3
4- چاي سفيد(WHITE TEA): 4
ترکيبات تشکيل دهنده چاي 5
1-کافئين. 5
2- تيوفيلين (THEOPHYLLINE): 5
3- تانين (TANNIN): 6
4- تيانين (THEANINE): 7
5- کاتچين CATECHIN: 7
6- ويتامين هاي E,C,B COMPLEX: 8
7- فلورايد و فلووانوئيد (FLAVONOID): 10

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3191 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 11

حجم فایل:77 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل