دانلود طرح توجيهي ساخت بیسکویت در کارخانه

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلود طرح توجيهي كارخانه بيسكويت


این فایل با فرمت Power Point و قابل ویرایش است و همچنین آماده ارائه می‌باشد


خلاصه و فهرست کلی:

معرفی محصول بیسکویت: 

تعریف: 
نقش مواد اولیه در بیسکویت:
میزان پهن شدن خمیر بیسکویت: 
ویژگی های آرد مناسب برای تولید بیسکویت: 
ویژگی های شکر مناسب برای تولید بیسکویت: 
ویژگی های روغن مناسب برای تولید بیسکویت:
کارایی اقتصادی طرح: 
مطالعه بازار مصرف : 
مطالعه بازار مواد اولیه: 
روش تولید بیسکویت: 
محاسبه تعداد و انتخاب ماشین آلات: 
فهرست و مشخصات ماشین آلات:
طراحی بخش های مختلف کارخانه: 
محاسبه مساحت لازم جهت انبار محصول:
تأسیسات و تجهیزات لازم برای این واحد: 
محاسبه تعداد نیروی انسانی کارخانه:
جدول وسایل نقلیه داخل و خارج کارخانه 
هزینه اثاثیه اداری، وسایل آشپزخانه و لوازم آزمایشگاه
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
هزینه های غیر مستهلک شونده
هزینه های مستهلک شونده شامل:
هزینه های ثابت سالانه:
هزینه های متغیر تولید شامل: 
استهلاک دارایی های مستهلک شونده:
مجموع هزینه های استهلاک شونده و غیر استهلاک شونده:
قیمت تمام شده  
فهرست ساختمان ها و مستحدثات کارخانه
هزینه های حقوق و دستمزد در ظرفیت اسمی
محاسبه هزینه استهلاک و تعمیرات
مشخصات و حجم مواد اولیه، بسته بندی و سایر ملزومات مورد نیاز در ظرفیت اسمی طرح

تعریف: 
بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند. 
بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد کردن سریع باعث ترک خوردن بیسکویت می شود. 
دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4377 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: Docx

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:365 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل