پرایمینگ گیاه برای مقاومت به شته

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

شته سبز هلو با استفاده از خرطوم بلند و باریک خود به بافت برگ نفوذ کرده, از آوند آبکش تغذیه می کند و این گونه باعث خسارت به گیاه می شود. در این مقاله مشخص گردید تیمارهای عصاره پوست انار, چای سبز, و سالیسیلیک سید باعث افزایش مقاومت گیاه باقلا به شته سبز هلو می شود. به علاوه ثابت گردید تیمارهای ذکر شده با افزایش طول سیکل زندگی شته, باعث کاهش جمعیت شته شده اند. 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3567 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:515 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل