دانلود گزارش کارآموزی در شرکت نرم افزاری و برنامه نویسی

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته کامپیوتر و IT (کارآموزی_و_گزارشات)
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت نرم افزاری و برنامه نویسی

این تحقیق با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

خلاصه و فهرست کلی:

با توجه به امكانات قابل توجه تلفن هاي همراه جديد به موازات موارد فوق اين شركت اقدام به توليد نرم افزار‌هاي ديگري نظير قرآن،مفاتيح الجنان اذان،مناسك حج،بانك اطلاعات مشاغل و... نموده است به دليل پيشرو بودن در اين زمينه اين شركت بخش قابل توجهي از منابع خود را به امور تحقيقات و ارائه راهكارهاي جديد براي استفاده بهتر از تلفن‌هاي همراه اختصاص داده است.

هر نرم افزار در سايت اين شركت به صورت رايگان دانلود ميشود اما براي اجراي آن بايد مبلغي را به حساب شركت مذكور واريز  كنند، بعد از تاييد واريز وجه كد فعال سازي به تعداد نرم افزار هايي كه مشتري يا مشتريان خريداري مي كنند در اختيار آنها قرار مي گيرد و هر مشتري براي فعال سازي آن برنامه به صورت خودكار هنگامي كه برنامه ها را فعال ميكند اطلاعات او در سرور هاي شركت ثبت و نگهداري مي شود كه البته قابل ذكر است كه بخش(اتاق) سرور ها كاملاً ايزوله شده و هيچكس جز مسئول مربوطه اجازه دسترسي به آنها را ندارد.

سوپروايزر شهرستانها هم به امور نماينده ها در سراسر ايران نظارت ميكند و به مشتري هاي شهرستاني شركت خدمات مي رساند.

بعد از آن مدتي در قسمت خدمات پس از فروش مشغول به كار شدم،اين قسمت بسيار جالب بود چون تمام كاربران از اقسا نقات ايران و حتي خارج از ايران تماس گرفته و مشكلاتي كه براي آنها از نسب برنامه گرفته تا مشكلاتي كه هنگام نسب يا بعد از نسب نرم افزار پيش مي آمد صحبت مي كردند.

مي توان گفت اين قسمت يعني همان بخش خدمات پس از فروش به نوعي قلب اين شركت ميباشد و محبوبيت اين شركت در بين كاربران و حتي نمايندگان خود به دليل خدمات نامحدود آن است و بدون اينكه وجهي دريافت كند تا مادامي كه از آن نرم‌افزار استفاده مي شود خدمات رايگان در اختيار آن كاربر گذاشته مي شود.كاربران اغلب بصورت تماس تلفني مشكلاتشان را مطرح كرده و مسئولين فني و اپراتورها به آنها پاسخ ميدهند تا مشكلات آنها را برطرف كنند و اگر مشكل آنها خيلي حاد بود به شركت مراجعه ميكنند ولي اكثراً با يك تماس مشكل برطرف ميشود.در اين بخش تمام خدمات به صورت رايگان در اختيار كاربران قرار ميگيرد.

جاوا

جاوا يك زبان برنامه نويسي است كه در اوايل دهة 90 توسط جاوا سافت، بخش نرم افزاري شركت سان، توسعه داده شد. هدف آن بود كه جاوا زباني ساده، فوي و همه منظوره باشد. جاواتمام جنبه‌هاي مثبت C و C++را در خوددارد، و آن چيزهايي كه برنامه نويسان  از‌آن نفرت داشته اند ( مانند وراثت چند گانه، تحريف اپراتورها و اشاره گرها) را به كناري گذاشته است.

مهمترين ويژگي جاوا اين است كه اساساً شييء گر است. اولين ادعاي oppتوانايي استفادة مجدد از كد است؛ چيزي كه C++ با تمام ادعاهايش هرگز نتوانست بدان دست بابد، اما در اولين قدم خواهيد ديد كه ادعاي جاوا در اين زمينه تا چه اندازه صحت دارد. تصورش را بكنيد كه با صرف كمي وقت بتوانيد برنامه‌اي بنويسيد كه در سيستم‌هاي ويندوز، يونيكس و مكينتاش براحتي اجرا شود! همين كه يك شركت نرم افزاري بتواند براي تمام پلاتفرم‌‌هاي موجود در آن واحد پروژه‌اي را توليد كند (  و مقادير عظيمي پول صرفه جويي كند) خود مي‌تواند بهترين دليل اقبال جاوا باشد . و امروزه ديگر همه ( و نه فقط شركتهاي نرم افزاري) به سمت جاوا كشيده شده‌اند.

با اين ويژگي ( استقلال از پلاتفرم) يك برنامه نويس مي‌تواند براي سيستمي برنامه بنويسيد كه هرگز با آن كار نكرده است. اين ويژگي اصلي ترين علت توفيق جاوا در اينترنت است. اينترنت شبكة پچيده‌اي است از ميليونها كامپيوتر مختلف در سراسر دنيا، و مقاومت در مقابل اين وسوسه كه بتوانيد برنامه‌اي بنويسيد كه روي تمام اين سيستم‌هاي متفاوت و نامتجانس اجرا شود چندان ساده نيست.

جاوا يك زبان بسيار ساده است چون شما را وادار نمي‌كند تا در محيط جديد ( و ناآشنايي) كار كنيد و اين براي كساني كه اطلاعات فني ناچيزي دربارة كامپيوتر دارند بسيار مهم است . ساختار زبان جاوا در نگاه اول بسيار شبيه C  و C++ است و اين به هيچ وجه تصادفي نيست . C زبباني است ساخت يافته و C++ زبانيست شيي‌‌ء گرا ، و مهمتر از همه قسمت اعظم برنامه نويسان دنيا از آنها استفاده مي‌كنند. از سوي ديگر اين شباهت حركت به طرف جاوا از براي اين قبيل افراد ساده خواهد كرد بنابراين طراحان جاوا براي اجتناب از دوباره كاري از زبانهاي C وC++  بعنوان مدل استفاده كردند. ( و آيا اين خود به تنهايي نشانة نبوغ طراحان جاوا نيست؟) .

جاوا با دور انداختن اشاره گرها و بر دوش كشيدن بار مديريت حافظه، برنامه نويسانC++ /C را براي هميشه از اين كابوس‌ها رهايي بخشيده است. علاوه برآن، چون جاوا زباني براي اينترنت است، از ايمني و حفاظت ذاتي بالايي برخودار است. طراحان حاوا از ابتدا يك محيط برنامه نويسي امن را مد نظر داشته‌اند. مسئله حفاظت سيستم‌ها رابطة تنگاتنگي با اشاره گرها دارد؛ اكثر مهاجمان براي ورودي غير قانوني به جاوا مكانيزم‌هاي حفاظتي ديگري هم دارد كه در جاي خود به آنها اشاره خواهيم كرد.

براي آشنايي بيشتر با جاوا بهتر است نگاه مختصري به تاريخچة آن بيندازيم. اما چون جاوا رابطة تنگاتنگي با اينترنت دارد، آوردن تاريخچه‌اي از اينترنت و وب خالي از فايده نيست.

تاريخچة مختصر اينترنت وب

اينترنت به عنوان يك پروژة دولتي ايالات متحده امريكا در سال 1969 بدنيا آمد. اين پروژه ، كه درابتدا آرپانت (arpanet) نام داشت. فقط چهار كامپيوتر را در نقاط مختلف ايالات متحده به هم متصل مي‌كرد. آرپانت بتدريج رشد كردو در سال 1972 پنجاه دانشگاه و مركز تحقيقاتي نظامي در آن فعال بودند. در اواخر دهة 1980 متجاوز از هشتاد هزار كامپيوتر در اين شبكة عظيم به هم متصل شده‌ بودند. اين كامپيوترها خود به دستجات ( شبكه‌هاي) كوچكتري تقسيم شده بوددند و شبكة شبكه‌ها ( يا اينترنت) آنها را به يكديگر متصل مي‌كرد. در تمام اين مدت اينترنت ملك اختصاصي محققان و دانشگاهيان بود و با آن كه شركتهاي خصوصي هم مي‌توانستند به آن دسترسي داشته باشند ولي سياست حاكم بر آن مانع استفادة تجاري از اينترنت شده بود. در سال 1991 با حذف ممنوعيت تجارت در اينترنت اوضاع دگرگون شد؛ ولي كماكان محدودة تجارت و تحقيق از هم جدا بود. از همين نقطه بود كه رشد انفجاري اينترنت شروع شد به طوري كه هم اكنون نزديك به 100 ميليون كاربر در اين شبكه عضويت دارند و اينترنت به تمام زاوياي زندگي رسوخ كرده است.

با آن كه اينترنت چندان جوان نيست اما از تولد وب ( يا شبكة تار عنكبوتي جهاني، World Wide Wed-WWW) زمان زيادي نمي‌گذرد. وب در سال 1989 در آزمايشگاه اروپايي فيزيك ذرات (CERN) متولد شد. وب حاصل زحمات تيم برنرز – لي_(tim berners-lee) بود كه تلاش داشت تا فيزيكدانان سراسر دنيا بتواند اطلاعات خود را در شبكة اينترنت و به صورت اَبَرمتن(hypertext) با هم در در ميان بگذرند . وي براساس زبان عمومي علامتگذاري استاندارد SGML يك زبان جديد بنام زبان علامتگذاري اَبَرمتن HTML بوجود آورد. براي انتقال اسناد HTMLهم يك پروتكل جديد ابداع شد كه پروتكل انتقال اَبرمتن HTTPنام گرفت. اين پروتكل وسيله‌اي بود براي جستجو، يافتن، بازيابي و نمايش سريع اسناد. با استفاده از ابرمتن مي‌توان در شبكه‌اي از منابع، با برنامه‌اي بنام كاوشگر BROWSER  بدنبال اسنادي با ويژگيهاي خاص كاوش كرد. چون اولين كاوشگر فقط مي‌توانست متون را نمايش دهد با اقبال كمي مواجه شد. در حقيقت درسال 1993 فقط پنجاه پايگاه وب در تمام دنيا وجود داشت. شروع محبوبيت وب ورشد برق آساي آن با ورود كاوشگر گرافيكي موزائيك MOSAIC همراه بود. اين كاوشگر در NCSA ( مركز ملي كاربردهاي سوپر كامپيوتر) توسعه داده شد. امروزه در دنيا دهها كاوشگر گرافيكي و متجاوز از يكصد هزار پايگاه وب وجوددارد. موفقيت موزائيك باعث شد تا عده‌اي از محققان NCSA شركت نت اسكيپ NETSCAPE را تأسيس كنند و اين همان شركتي است كه معروفترين كاوشگر وب  يعني NetsCape Navigator را توليد كرده است. كاوشگر نت اسكيپ علاوه بر HTML قابليت‌هاي متعددي در زمينة مالتي مديا دارد كه باعث تسريع در روند رشد اينترنت و وب شده است.

اما سال 1995 يكي از مهمترين سالها در تاريخ اينترنت و وب است: در اين سال بود كه ميكروسافت ويدئوي اينترنتي را توسعه داد و صوت را تبديل به يكي از اجزاء تفكيك ناپذير اسناد ابرمتن كرد؛ نت اسكيپ با افزودن قابليت‌هاي بي‌شمار به كاوشگر خود همه را شگفت زده كرد؛ اولين ويرايش زبان مدلسازي واقعيت مجازي VRML به بازار آمده و سان جاوا را در يك سيني طلايي بدنيا عرضه كرد.

توسعه دهندگان وب با جاو ابزاري را يافتند كه باآن مي‌توانستند صفحات تعاملي مالتي مديا در اينترنت بوجود آورند و اين نقطه عطف جديدي در تاريخچة اينترنت به شمار مي‌آيد

برنامه نويسي شيئي گرا

 يكي از بزرگترين ايده‌هاي برنامه نويسي در دو دهة اخير است ، اما تسلط كامل بر اين ايده به سالها زمان و ممارست نياز دارد. برنامه نويسي شيئي گرا در واقع پيوند دنياي واقعي با برنامه نوسي كامپيوتر است. امروز با مفاهيم برنامه نويسي شيئي گرا در جاوا، و ارتباط اين مفاهيم با ساختار برنامه‌ها آشنا مي شويد:

-شيئي و كلاس چيست و رابطة آنها چگونه است.

-يك شييء يا كلاس دو جزءء مهم دارد: رفتار و حالت

-وراثت و نقش آن در طراحي برنامه‌ها

- بسته ها و واسط‌ها در جاوا

اگر از قبل با برنامة نويسي شي‌گرا آشنا هستيد مي توانيد امروز را استراحت كنيد و براي درس فردا آماده شويد.

 

مفاهيم برنامه نويسي شيئء گرا

برنامة نويسي شيئي گرا قصد دارد مدلي از دنياي واقعي را وارد برنامه نويسي كامپيوتر كند. دنياي اطراف ما از اشياء Object ساخته شده است.

اشياء Object و كلاس‌هاclasses

شيئء كليدي‌ترين مفهوم برنامه نويسي شيي‌ء گرا است. هر شيئء يك حالت ( يا خاصيت) و رفتار دارد، و برنامه عبارت است بر هم كنش بين اشياء حالت يك شيئ‌ عبارت است از متغيرهاي ( عناصر داده‌اي) شيئي‌ و مقدار آنها رفتار يك شيئ را متدهاي آن تعيينن مي‌كنند ( نزديكترين مفهوم به متد همان تابع است) . شيئ در واقع مقداري كد است كه كار خاصي انجام مي دهد.

هر شيئ كپسولي است از مقداري متغير و كد، كه كار نگهداري و به روز در آوردن آنها را ساده مي‌كند. معمولاً درون يك شيئ  ( مانند يك كپسول در بسته ) از دسترس دنياي خارج بدور است و براي كار با آن بايد از ارسال پيام استفاده كرد. مزيت كپسول آن است كه كاربر براي كار با آن هيچ نيازي به دانستن مكانيز‌م‌هاي دروني آن ندارد و فقط بايد ساختار پيام ها را بداند. معمولاً ساختار پيام‌ها در اشياء مختلف يكسان است. در دنياي واقعي هم وضع به همين منوال است، مثلاً براي استفاده از يك تلويزيون شما هيچ نيازي به آشنايي با پيچيدگيهاي درون آن نداريد فقط كافيست بدانيد كه بايد آن را به برق بزنيد، آن را روشن كنيد و يك كانال را انتخاب كنيد.

كلاس در واقع الگويي است براي ايجاد شيئي در واسط برنامه نويسي جاوا java APIچندين كلاس مختلف وجود دارد كه در جاي خود به آنها خواهيم پرداخت.

نكته : اگر باC آشنا باشيد، مي‌توانيد كلاس را چيزي مانند struct و     typedef تصور كنيد؛ اما يك كلاس بسيار پيچيده‌تر و كارآتر از struct است.

 

گزارش کارآموزی در یک شرکت نرم افزاری و برنامه نویسی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت همراه نرم افزار

دانلود گزارش کارآموزی شرکت همراه نرم افزار نوین


فهرست مطالب

مقدمه. ۴

نصب نرم‌افزار در کوتاهترین مدت ممکن ۷

جاوا ۱۱

تاریخچة مختصر اینترنت وب۱۳

تکامل جاوا ۱۶

ویژگی‌‌های زبان برنامه نویسی جاوا ۱۹

شروع برنامه نویسی با جاوا ۲۲

ایجاد یک اپلت جاوا ۲۵

تحلیل برنامه. ۲۷

خلاصه. ۲۸

برنامه نویسی شیئی گرا ۲۹

مفاهیم برنامه نویسی شیئء گرا ۳۰

ایجاد یک کلاس… ۳۱

وراثت، واسط ها و بسته ها ۳۲

ایجاد سسلسله مراتب کلاس… ۳۳

وراثت چگونه عمل می کند؟. ۳۴

وراثت منفرد و چند گانه. ۳۵

واسط ها (InterfaCes)  و بسته ها (PaCkages) 35

اصطلاح جدید. ۳۶

ایجاد اشیاء جدید. ۴۲

استفاده از new.. 42

New چه کاری انجام می دهد. ۴۳

اصلاح جدید. ۴۳

نکته ای دربارة مدیریت حافظه. ۴۴

دسترسی به عمل کلاس ها و متغیرهای وهله و ست کردن آنها ۴۴

گرفتن مقدار متغیرها ۴۵

تغییر دادن مقدار متغیرها ۴۶

فراخوانی متدها ۴۷

متدهای کلاس… ۴۸

تغییر نوع اشیاء و انواع اولیه. ۴۹

اصلاح جدید. ۴۹

تغییر انواع اولیه. ۵۰

تغییر نوع اشیاء. ۵۰

تغییر نوع انواع اولیه به اشیاء و بالعکس…. ۵۲

چند نکتة دیگر. ۵۳

تعیین کلاس یک شیی.. ۵۴

کتابخانه کلاس جاوا ۵۵

ایجاد متدهایی با نام مشابه و آرگومانهای متفاوت.. ۵۷

متدهای سازنده. ۶۱

سازنده های اصلی.. ۶۲

تحریف سازنده ها ۶۲

پنهان کردن متدها ۶۳

فراخوانی متد اولیه. ۶۳

پنهان کردن سازنده ها ۶۴

متدهای پایان دهنده. ۶۵

خلاصه. ۶۶

تفاوت اپلت با برنامه. ۶۶

ایجاد اپلت ها ۶۸

مهمترین اقدامات یک اپلت.. ۶۹

آماده سازی.. ۷۰

شروع. ۷۰

توقف.. ۷۱

تخریب.. ۷۲

رنگ آمیزی.. ۷۲

قرار دادن اپلت در یک صفحه وب.. ۷۳

بازهم دربارة بر چسب APPLET.. 74

ALIGN.. 74

ارسال پارامتر به اپلت ها ۷۷

خلاصه. ۸۱

کلاس GraphiCs. 82

سیستم مختصات گرافیکی.. ۸۲

ترسیم و پر کردن اشکال. ۸۳

مستطیل. ۸۴

چند ضلعی.. ۸۵

بیضی.. ۸۷

قوس… ۸۸

کپی کردن و پاک کردن.. ۹۰

متن و فونت.. ۹۱

ایجاد شیء فونت.. ۹۱

رسم کاراکترها و رشته ها ۹۳

گرفتن اطلاعاتی در بارة یک فونت.. ۹۴

استفاده از شیئی COLOR.. 95

تست کردن و ست کردن رنگ جاری سیستم. ۹۵

یک مثال سادة رنگی.. ۹۶

انیمشین سازی در جاوا ۹۷

رنگ آمیزی و رنگ آمیزی مجدد. ۹۷

شروع و توقف اجرای یک اپلت.. ۹۸

ریسمان ها: آنها چه هستند و چرا به آنها نیاز داریم. ۹۸

مشکل اپلت ساعت دیجیتالی.. ۱۰۰

استفاده از ریسمان در اپلت ها ۱۰۰

اصلاح اپلت ساعت دیجیتالی.. ۱۰۴

کاهش چشمک زدن انیمیشن.. ۱۰۶

چشمک زدن و راه های اجتناب از آن.. ۱۰۶

نرم افزار نور الطریق.. ۱۱۵

نرم افزار فارسی ساز. ۱۱۵

نرم افزار موذن همراه. ۱۱۶

نرم افزار مناسک حج.. ۱۱۶

نرم افزار تقویم هجری شمسی.. ۱۱۷

نرم افزار کنکور(در دست تولید) ۱۱۸

نرم افزار همیاد. ۱۱۸

نرمافزار بانک اطلاعاتی مشاغل (نرمافزار در دست تولید) ۱۱۹

نرم‌افزار مرجع اطلاعات حقوقی(در دست تولید) ۱۱۹

نرم‌افزار مرجع اطلاعات دارویی(در دست تولید) ۱۲۰

نرم‌افزار آموزش زبان بر اساس سیستم INTERCHANGE.. 120

نرم‌افزار گردشکری همراه. ۱۲۱

منابع وماخذ: ۱۲۲


این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت

( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.

(فایل قابل ویرایش است )

تعداد صفحات : 120

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته کامپیوتر و IT (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 3001 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 120

حجم فایل:75 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل