تحقیق همه آنچه باید درباره ديوارهای موازي بدانیم
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته معماری (آموزش_و_پژوهش)
مـشـخـصـات فـایـل
مـوضـوع تـحـقـیـق : همه آنچه باید درباره ديوارهای موازي بدانیم
فـرمـت فـایـل : Word ( قابل ویرایش )
تـعداد صـفـحـات : 37
قابل ارائه و مناسب بعنوان تحقیق کلاسی
بـخـشـی از مـتـن ایـن تـحـقـیـق :
در بعضي از ساختمان ها فضا با استفاده از ديوارهاي موازي سازماندهي ميشود.
يكي از آسانترين ، قديمي ترين و هنوز قابل استفاده ترين استراتژي هاي معماري استفاده از ديوارهاي موازي و مستقيم است. اين استراتژي منطبق بر معماري هاي قبل از تاريخ است و تا كنون ادامه يافته است. معمارها تمام امكانات آن را درست در اول قرن بيستم جستجو كردند. به نظر نميآيد كه پتانسيل اين استراتژي خسته كننده و غير قابل استفاده شده باشد.
جذابيت واقعي اين ترتيب و استراتژي كاملاً ساده و غير پيچيده در سادگي ساختاري آن است و اين روش ساده ترين راه براي پوشاندن سقف بين دو ديوار موازي است.
اگر چه اين روش ساده و بي تكلف است اما استفاده از ديوارهاي موازي هم ظرافت هاي مربوط به خود را دارد. هنگامي كه ما به معماري هاي قديمي نگاه مي كنيم از وجود آنهمه خلاقيت و ظرافيت و باريك بيني متعجب مي شويم. آنچه را كه باعث شگفت ما شده است مي تواند هنوز مانند الگويي در دسترس و قابل استفاده اي براي طراحي و جستجوي ما باشد.
در فصل «هندسه هاي وجود» و در بخش ويژه «شش جهت – بعلاوة – مركز چنين گفته شده است كه معماري زميني (خاكي) از چند جهت به زمين، آسمان، چهار جهت افقي و عقيدة مركز مربوط مي شود.
استراتژي ديوارهاي موازي به ويژه مربوط است به چهار جهت افقي. و علت وجود اين قدرت، تسلط آن بر اين جهت هاست. در روش هايي كه مي تواند باعث احساس امنيت، جهت و كانون شود. محافظت داخل از باران و نور خورشيد توسط سقف فراهم مي شود. البته با استفاده از ديوارهاي كناري، كه ميتوان جهت راهرو را به دو سمت “عقب” و “جلو” و يا با افزودن يك ديوار پشتي غيرساختاري به يك – جهت جلو محدود كرد و در نتيجه ساختماني را بنا كرد كه تقريباً مانند يك غار است.
علم جهت و حركت به وسيلة فضاي محدود بين ديوارها مشخص مي شود. خط و جهت در هر سوي مي تواند قرار بگيرد به صورت مستقيم بين ديوارها، و يا ميتوان آن را در ارتفاع داخل ساختمان به اوج رساند و با استفاده از ديوار پشتي خاتمه داد ...