تحقیق فرار مغزها
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته روانشناسی و مشاوره (آموزش_و_پژوهش)
بخشی از متن اصلی :
موضوع مورد بررسي در اين تحقيق بررسي نگرش دانشجويان دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه آزاد اراك پيرامون فرار مغزها است . در اين پژوهش در پي آن هستيم كه دريابيم نگرش دانشجويان نسبت به مهاجرت چگونه است و اين نگرش معلول چه عوامل و پارامترهائي است .
اصولا مهاجرت و خصوصا مهاجرت نخبگان موضوعي است كه تمامي كشورها چه كشورهاي مهاجر فرست و كشورهاي مهاجر پذير به نوعي با آن درگير هستند . يكي از عوامل اصلي رشد و توسعه كشورها وجود متخصصان و نخبگان علمي آنها
مي باشد. تمامي كشورها صرف نظر ازتوسعه يافته يا توسعه نيافته هر سال مبالغ زيادي را صرف آموزش در كشور خود ميكنند تا بتوانند از اين راه دروازهاي ترقي و پيشرفت را بروي خود بگشايند, از طرف ديگر در كشورهاي جهان سوم كه ايران نيز يكي از آنها بشمار ميرود برنامه درست و منطقي براي بكارگيري اين نيروها وجود ندارد و با توجه به سيستم حكومتي اين كشورها كه سنتي مي باشد, متخصصاني را كه با اشتياق در پي آباداني و رشد جامعه خويش هستند سرخورده نموده وحتي گاهي با بي حرمتي و زدن انگهاي مختلف آنها را به فرار وا مي دارد . بايد توجه داشت كه وجود بافت سنتي در جوامع به جهت ترس از دست دادن قدرت هميشه با تغييرات در هر زمينه اي مقابله كرده است در حالي كه اين جوامع براي ادامه حيات در جامعه نوين جهاني مجبور به قبول بعضي از مظاهر تمدن هستند. در اين ميان قشر نخبه و متخصص جامعه دچار سردرگمي مي شود , از طرفي عشق به .وطن دارد و از طرف ديگر نمي خواهد فرصت يك زندگي بهتر و راحت تر را از خود دريغ كند . بنابراين مجبور مي شود يكي را برگزينند.
این فایل به همراه چکیده ، فهرست مطالب ، متن اصلی و منابع تحقیق با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار
میگیرد.
تعداد صفحات :12