تحقیق-فضای مجازی و آسیبهای آن -صفحهdocx-60

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته برق و مخابرات (آموزش_و_پژوهش)

این تحقیق در موردفضای مجازی و آسیبهای آن در 60 صفحه و شامل  فضای مجازی و آسیبهای آن، فضای مجازی،آسیبهای فضای مجازی،اینترنت،رسانه های اجتماعی مجازی ،فضای مجازی و رسانه ای،نبردهای فضای مجازی و رسانه ای،رسانه‏ های اجتماعی ،آسیبهای فضای مجازی،اینترنت،رسانه های اجتماعی مجازی ،فضای مجازی و رسانه ای،نبردهای فضای مجازی و رسانه ای،رسانه‏ های اجتماعی،و منابع می باشد...

فهرست.. 2

مقدمه. 2

آفت ها در فضای مجازی.. 9

مسئولیت، هنجار، تخیلات.. 10

آموزش و کنترل کاربران. 11

استفاده افراطی از فضای مجازی و چالش های تربیتی. 12

مدیریت فضای مجازی.. 13

فضای مجازی در یادگیری دانش آموزان اختلال ایجاد کرده است.. 16

علل گرایش نوجوانان به اینترنت.. 18

آسيب های ناشی از اینترنت.. 19

پیامد های ناشی از آسیب های اینترنتی. 21

نتیجه گیری.. 25

راهکارها 30

پیامدهای استفاده از رسانه های جمعی. 32

راهکارهای مناسب.. 33

آسیب های اجتماعی اینترنت.. 36

نظر کارشناسی. 36

مهم ترين آسيب هاي اينترنت عبارت اند از: 39

انواع آسيب‏هاى فردى و روان‏شناختى. 41

بحران هويت جوانان. 43

سوء استفاده جنسى. 43

تضاد و تعارض در اينترنت.. 48

پى‏نوشت‏ها: 60

 

 

 

 

مقدمه

  • امروزه گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات به گونه ای است که در هر کجای زندگی انسان، جلوه های حضور فناوری اطلاعات و ارتباطات به چشم می خورد. اینترنت و سرویس های ارائه شده در قالب آن، در عین حال که ابراز مفیدی برای کسب و تبادل اطلاعات است اما می تواند مخرب نیز باشد. این مقاله با هدف بررسی فضای مجازی و اثر آسیب آن در خانواده پرداخته است. بررسی و گردآوری اطلاعات از منابع کتابخانه ای و اینترنت نشانگر این بودند که اینترنت ابزار قدرتمندی است که هم می تواند باعث فساد گردد و هم ابزار آموزش و تعلیم و رشد علمی، فرهنگی و اجتماعی نوجوانان را فراهم آورد. با توجه به این که این پدیده نوظهور است، دارای تهدیداتی است، بنابراین پیش از آینده پژوهی فضای سایبر باید به شناخت بیشتر و عمیق تر از فضای سایبر پرداخته شود. پیامدهای فضای سایبر در حوزه های راهبردی، فرهنگی، اجتماعی با ذکر فرصت ها و تهدیدات، گاهی اثرگذار در شناخت سایبر به شمار می آید. پدیده هایی همچون بازیگری و تغییر هویت، گسترش و تولید ناهنجاری اخلاقی، انزواطلبی واقعی، رفتار اجتماعی شبکه ای، تغییر سبک زندگی، اعتیاد مجازیف زندگی دوم، تاثیر بر بنیان خانواده، ترویج بی دینی، نقص حریم خصوصی و. .. از پیامدهای فضای سایبر محسوب می شود. در این پژوهش نگارندگان به بررسی فضای مجازی و اثرآسیب آن در خانواده پرداخته می شود و در ادامه راهکارهایی جهت پیشگیری از تاثیرات مخرب آن ارائه گردیده است.
  • یکی از آسیب های اینترنت، اعتیاد به آن است و در جامعه ما نیز با گسترش روز افزون اینترنت شاهد این مـسئله هـستیم نتیجه پژوهش های انجام شـده در کـشور ما نشان می دهد که بیشترین استفاده کنندگان از اینترنت جوانان هستند و 35درصد از آن ها به دلیل حضور در چت روم، 28درصد برای بازی های اینترنتی، 30درصد بـه مـنظور چک کردن پست الکـترونیکی و 25درصـد به دلیل جستجو در شبکه های جهانی هستند (رحیمی، 1390). اعتیاد به اینترنت میتواند مشکلات جدی تحصیلی و خانوادگی برای مخاطبان به وجود آورد اگر استفاده کنندگان از اینترنت نتوانند به مدت یک ماه دوری از ایـنترنت را تـحمل کنند، در معرض خطر اعتیاد به آن قرار دارند. و متأسفانه شاهد این پدیده در میان جوانان هستیم. به طوری که برخی از جوانان شبها را تا صبح با اینترنت می گذرانند و تمام صبح را خواب هـستند و ایـن مسئله آغـازگر آسیب های متعدد دیگر نیز میشود. از جمله این آسیب ها میتوان به آسیب های خانوادگی، ارتباطی، عـاطفی، روانی، جسمی و اقتصادی اشاره کرد
  • آسیب فکری: استفاده از حد مـتعارف از ایـنترنت بـه وابستگی شدید روانی و فکری می انجامد.
  • آسیب جسمانی: فشارهای عصبی، چاقی، انزوا و چشم درد...
  • آسیب های اجتماعی و فـرهنگی: گـاه مشاهده می شود که افراد چنان در اتاق های گفتگو غرق میشوند که حـتی زمـان صـرف غذا را فراموش می کنند، این ها علایمی شبیه الکلی ها یا معتادان دارند. بسیاری از آنـان از بیخوابی رنج میبرند، خسته اند و روابطشان با اطرافیان به حداقل رسیده است.
  • گـسست فکری و عاطفی: با ورود بـه ایـنترنت و رایانه به درون خانواده ها بین والدین و فرزندان جدایی فکری – عاطفی و فیزیکی رخ میدهد و پیشرفت خیره کننده فناوری تأثیرات محسوس و نامحسوس زیادی را بر زندگی دختران گذاشته است.
  • سوق دادن جوانان به سوء استفاده از وبلاگ ها و وبسایت ها اینترنتی علاوه بر مسائل خلاف اخلاق و عفت عمومی (نظیر تشویق به رابطه جنسی نامشروع) شامل موارد زیر است:
  • 1- توهین به ائمـه و مـقدسات ( به علت عدم نظارت خانواده)
  • 2- توهین به قومیت های مختلف
  • 3- سایت های الحادی که نوجوانان و جوانان را به شیطان پرستی و پذیرش عقاید و سایر فرقه های ضاله تشویق می کند.
  • ترویج بی دیـنی: تـغییراتی در حوزه دینی در جامعه رخ داده است.

•          1- کاهش

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته برق و مخابرات (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 6602 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:187 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل