گزارش کارآموزی اجرا و ساخت ساختمانهاي يك طبقه بنايي و دو طبقه اسكلت بتن

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته عمران و نقشه برداری (کارآموزی_و_گزارشات)

مقدمه و تشكر

با توجه به اينكه در دوران تحصيلات دانشگاهي خصوصاٌ در رشته عمران بايد تدريس دروس همراه با آموخته هاي عملي باشد تا بتوان از آموخته هاي خود حداكثر بهره را برد و با توجه به اينكه واحدهاي عملي كم مي باشد درس كار آموزي يكي از مهمترين واحدهاي درسي در اين مقطع خواهد بود كه در اين دوران دانشجوي كار آموز بايد حداكثر بهره را برده و با اشتياق فراوان و تا حد ممكن كارهاي عملي مرتبط با رشته خود را فرا بگيرد در اينجا بنده از تمام كارمندان بنياد مسكن انقلاب اسلامي علي آباد كتول بالاخص جناب آقاي مهندس حسيني رياست محترم اين نهاد و مهندسين تازيكه و دولتي ناظرين فني و روستايي و آقاي ديلم كه در گذراندن اين دوره و افزودن اطلاعات ساختماني به اينجانب حداكثر تلاش خود را نمودهاند تشكر فراوان دارم لازم است در اينجا تشكر و قدرداني فراوان از استاد ارجمند مربوطه جناب آقاي دكتر مصباح داشته باشم كه در گذراندن اين دوره از نظرات و پيشنهادات ايشان كمال بهره را برده ام.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آشنايي با محل كار آموزي

محل كار آموزي- بنياد مسكن انقلب اسلامي

اين بنياد داراي بخشهاي مختلف از جمله:  

1- قسمت امور نظارت روستايي و وام مسكن

 2- قسمت تنظيم سندو املاك  

 3- قسمت امور روستايي تعويض،جدول بندي و ............

4-قسمت امور مالي

اينجانب براي گذراندن كار آموزي در قسمت  امور نظارت بر ساختمانهاي  فني روستايي فعاليت نموده ام كه فعاليت در اين قسمت شامل نظارت بر ساخت و سازهاي مسكن روستايي مي شود كه مرتبط با رشته علمي اينجانب بوده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیات اجرايي ساختمانهاي يك طبقه به شرح ذيل مي باشد:

ساختمان های مصالح بنایی ، یک سیستم سازه ای جعبه مانند را تشکیل می دهند،شامل اجزای سازه ای قائم یعنی دیوارها و اجزای سازه ای افقی یعنی سقف ها. بارهای قائم از سقف ها به عنوان اعضای خمشی افقی به دیوارهای باربروازدیوارهای باربربه عنوان اعضای فشاری قائم به پی ها منتقل می شوند.

هنگامی که ساختمان تحت تاثیر حرکات زمین لرزه قرار می گیرد،نیروهای اینرسی درسیستم سازه به وجود می آید.مجدداً نیروهای اینرسی از سقف ها به عنوان دیافراگمهاصلب افقی، به دیوارهای باربروازدیوارهای باربر که در آنها اثرات خمشی وبرشی به وجود می آید،به پی هامنتقل می گردند.به علت توزیع جرم دیوارها،نیروهای اینرسی توزیع شده،خمش خارج ازصفحه ی دیوارهارا موجب می شود.

تحلیل رفتارساختمان های با مصالح بنایی که درمعرض زمین لرزه قرارگرفته اند،به وضوح نشان دهنده ی اهمیت شکل و فرم ساختمان است.ساختمان های با شکل سازه ای منظم،بادیوارهایی که درتراز سقف ها به یکدیگر بسته شده اند، به مراتب رفتاری مناسب دارند،حتی هنگامی که به صورت مقاوم در برابر زمین لرزه طراحی نشده باشند. این موارد نشان گر آن می باشد که بارعایت اصول ساده ی معماری و سازه ای و همچنین باالتزام به کیفیت مصالح واجرا،می توان به مقاومت لرزه ای مناسبی دست یافت. 

 

شکل ساختمان

ضوابط کلی زیربایدهنگام طراحی ساختمان های بامصالح بنایی درنظرگرفته شوند:

الف)    کل ساختمان یاقسمت های مختلف آن،هرکدام بایدنسبت به دو محوراصلی حتی المقدور متقارن باشند.طبق آیین نامه ی 2800ایران ساختمان می تواند نسبت به دو محور اصلی نزدیک به متقارن نیز باشد.ناتقارنی ساختمان موجب اثرات پیچشی شده وسارت را در یک ناحیه بحرانی از ساختمان متمرکز می سازد.تقارن باید در انتخاب محل بازشوها نیز رعایت شود.                

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته عمران و نقشه برداری (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 3744 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: rar

تعداد صفحات: 56

حجم فایل:5,293 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل