دانلود تحقیق فرآيند جلسه مشاوره و درمان

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته روانشناسی و مشاوره (آموزش_و_پژوهش)

بخشی از متن اصلی :

 

خلاصه جلسه اول و دوم:

نام: ب                            نام خانوادگي: ت                سن: 16 سال                                كلاس: سوم دبيرستان

مراجع در ساعت 30/9 صحبت به اتاق مشاوره مراجعه نمود. (مراجع دختري 16 ساله است، قدي بلند دارد، لاغر اندام است و‌ پوششي تميز و مرتب دارد) بعد از احوال پرسي و برقراري ارتباط اوليه در مورد مشكل اصلي مراجع صحبت شد.

شكايت اصلي: (مراجع) حساس و زود رنج شده ام و خيلي زود ا عصابم به هم مي ريزد.

مشاور: اعصابم به هم مي ريزد يعني چه؟

مراجع: من مشكل وسواس دارم و براي همين به شما مراجعه كرده ام.

وضعيت فعلي مراجع

مشاور: در مورد حالت وسواس خودتان بيشتر توضيح دهيد؟

مراجع: اغلب اوقات فكرهاي وحشتناكي به ذهنم خطور مي كند. معمولا دير به مدرسه مي رسم، چون نمي رسم كارهايم را انجام دهم. اگر به ديگران دست بزنم احساس آلودگي مي كنم، بايد دست هايم را چندين مرتبه بشويم. بعد از رفتن به دستشويي چندين بار بايد دست ها و پاهايم را بشويم و حمام رفتنم خيلي طولاني است و هر چه خودم را مي شويم باز هم احساس مي كنم كه پاك نيستم از صابون و مواد شوينده زياد استفاده مي كنم. در نماز خواندن تكرار زياد دارم. هميشه از ديگران عقب مي افتم به دليل تكرار زياد كارهايم. هنگامي لباس پوشيدن خيلي وقتم گرفته مي شود. به تميزي و پاكيزگي اهميت زياد مي دهم.

مشاور: اين علايمي كه به من گفتيد از كي شروع شده است؟

مراجع: از سال سوم راهنمايي،‌اول خيلي كم بود  و با گذشت زمان زياد شد. الان به قدري زياد شده كه نمي توانم درس بخوانم. وقتم اين قدر گرفته مي شود كه اصلا به درسم نمي رسم.

مشاور: تا حالا براي درمان خود به پزشك مراجعه كرده ايد يا خير؟

مراجع: يك بار به روان پزشك مراجعه كرده ام و به من دارو دادند و دو الي سه هفته دارو را مصرف مي كردم. خيلي حالم بد مي شد، گيج مي‌شدم و حالت تهوع به من دست مي داد نمي توانستم درس بخوانم و ديگر دارو را مصرف نكردم.

 

مشاور: اسم داروهايي كه مصرف مي كرديد مي دانيد چه بود؟

مراجع: نه، نمي دانم چه بود.

مشاور: آيا در خانواده شما شخص ديگري هست كه اين رفتار و اعمال شما را داشته باشد يا مثل شما باشد؟

مراجع: مادرم وسواسي است. من هم درست مثل مادرم هستم، ولي مادرم حالت‌هاي شديدتري نسبت به من دارم.

مشاور: مادرتان از كي اين رفتارها را داشته است؟

مراجع: از وقتي كه من بچه بودم مادرم همين طور بوده و به نجس و پاكي و شستن وسايل خانه، نظم و انضباط خاص در منزل و كارهاي خانه زياد حساس بوده و هست .

مشاور: جلسه آينده كه تشريف آ‌ورديد حتماً يك نفر از اعضاي خانواده را كه بتواند كار ما را در منزل ادامه بدهد به همراه بياوريد. تا جلسه ي آينده سعي كنيد موقعيت هايي را كه سبب ناراحتي و فعاليت هاي تكراري شما مي‌شوند با توجه به شدت آن‌ها درجه‌بندي كنيد. در پايان جلسه پرسشنامه وسواس فكري و عملي مادسلي (MOC ) و فهرست افكار وسواسي اجرا شد.

مشاور: بسيار خوب، اكنون كه اطلاعات بيشتري در مورد شما به دست آورديم مي خواهيم كارمان را براي حل مشكلات شما شروع كنيم. كاري كه مي خواهيم انجام دهيم قدري با نگرش شما و باورهاي شما متفاوت است.ما احتمالاً‌ چندين جلسه با يكديگر كار خواهيم داشت و هر جلسه حدود 50 دقيقه با هم كار مي كنيم.

مراجع: من چه كارهايي بايد انجام بدهم؟

این فایل به همراه چکیده ، فهرست مطالب ، متن اصلی و منابع تحقیق با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار

می‌گیرد.

تعداد صفحات :8

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته روانشناسی و مشاوره (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 2225 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:14 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل