دانلود فایل بررسی شبکه NGN
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته کامپیوتر و IT (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
فهرست مطالبپیشگفتار 1
فصل 2
چكيده 3
مقدمه 4
آشنایی با NGN 5
معرفی NGN 6
مقاصد NGN 7
خصوصیات اساسی NGN 7
قابلیت های NGN 8
نقش های اساسی مدل تجاری شبکه NGN عبارتند از: 9
ساختار NGN 10
مدل لایه ای NGN 10
دوروی کرد اساسی 11
تقسیم بندی اولیه در NGN 12
تقسیم بندی اولیه در NGN 13
لایه انتقال 13
زیر لایه ها در NGN 14
توابع کنترلی : 16
معماري NGN 16
معماری منطقی NGN 16
-معماری فیزیکی NGN 20
لايه دسترسي: 21
لايه انتقال: 21
لايه كنترل: 21
لايه خدمات: 22
خدمات 22
امنیت شبکه و کارآیی آن : 23
مراحل اولیه ایجاد امنیت در شبکه 23
سیاست امنیتی 23
شناخت شبکه موجود 25
رمزعبور 25
تعریف رمز عبور 25
پایبندي به مفهوم کمترین امتیاز 27
ممیزي برنامه ها 27
تست امنیت شبکه 28
اهمیت امنیت : 28
دشمن ها چه کسانی هستند؟ 30
بسته هاي نرم افزارهاي ضد ویروس 30
سیاست هاي امنیتی 31
سیاست ها چه می باشند؟ 31
ابزارهاي امنیتی 31
ده نکته مهم امنیتی 32
هویت 33
اسامی رمز 33
نظریه فنی 34
واژه اختصاريNGN 36
NGN چيست 37
حلقه ي ارتباطي 41
سوييچ هاي نسل آينده 42
ميزان پذيري قوي 42
محيط ايجاد خدمات 43
مديريت و عيب يابي از راه دور 43
بالا ترين دسترس پذيري 43
انعطاف پذيري کارکردي 44
مزيت اقتصادي 44
مزيت خدماتي 44
Pair Gain(PCMx) مزاياي استفاده از 48
Pair Gain معايب سيستم 48
SMPبه چه معناست : 50
مفهوم تجهیزات هوشمند IP 51
تکامل به سمت NGN 53
فهرست مراجع 53
پیشگفتار :سپاس بیکران پروردگار را که به انسان قدرت اندیشیدن بخشید تا به یاری این موهبت راه ترقی و تعالی را بپیمایم و امید به این که عنایت الهی شامل حال ما باشد تا با بضاعت اندک علمی خود در خدمت کشور عزیزمان باشیم توسعه و پیشرفت علوم و تکنولوژی در جهان امروز بدون شک حاصل بهره برداری صحیح از دانش و تجربیات پیشینیان و معاصرین است که دست یابی به آن به طرُق گوناگون امکان پذیر میباشد.
شبکه عبارتست از مجموعه یا سیستم درون پیوندی (interconnected) انسانی یا فیزیکی که دسترسی به قابلیت یا توانایی
خاصی را در محدوده ای از مکان و زمان فراهم می کند و در حالت مطلوب محدودیت مکانی و زمانی ندارد.
فصل اول :امنیت در شبکه و کارایی آنچكيده NGNواژهاي است كه اتحاديه بين المللي مخابرات(ITU) براي نسل جديدي از شبكه ها در نظر گرفته است.
به طوركلي مي توان گفتNGN بيشتر يك مفهوم است تا يك تكنولوژي.
ITU پيشنهاد مي دهد در آينده از يك شبكه واحد مبتني بر IP كه قابليت پشتيباني از QOS را داشته باشد استفاده كنيم. در حقيقت ساختار عمودي فعلي كه در آن هر ارايه دهنده سرويس شبكه اي مجزا دارد به يك ساختار افقي تبديل ميشود كه تمامي ارايه دهندگان سرويس از يك شبكه واحد استفاده مي كنند.
شايد بتوان گفت مثال عملي اين مورد (هزينه كمتر) استفاده از تلفنهاي اينترنتي است كه در مقايسه با تماس با تلفن معمولي(PSTN) بسيار كم هزينه تر است.
NGN زيربنايي براي ايجاد مجموعه جديدي از كاربردهاي چند رسانه اي خواهد بود كه ازخصوصيات يك شبكه باند پهن و "هميشه فعال"، به خوبي استفاده مي كند.
مقدمهشبکههای نسل آینده آمیزهای یکپارچه از شبکه تلفن عمومی (پیاستیان) pstn و شبکهی عمومی دادههای (پی اس دی ان) psdn هستند که انعطاف پذیری را به گونهای چشمگیر افزایش میدهند.
با توجه به آن که روند مقرراتزدایی و آزادسازی در بازار مخابرات به رقابت دامنزده است ،قیمتها کاهش یافته است و نوآوریها اوج گرفتهاند. شبکهی نسل آینده نیز یکی از این نوآوریها است. با همگرایی خدمات صوتی و دادهای، شبکهی "پی اس تی ان" در معرض دگرگونی شگرفی قرار گرفته است. شبکهی جدیدی در حال سر برآوردن است که )خاستگاهاش فناوریها نو، تقاضاهای نو و شدتگیری رقابت است)
این دگرگونی همسانیهای بسیاری با تحولی داردکه طی دههی گذشته در قلمرو پردازش اطلاعات رخ داد. شبکههای بزرگ متکی به بزرگ رایانههای متمرکز و گران قیمت و پایانههای دست و پا گیر جای خود را به شبکههای گستردهی کنونیداد که استخوانبندیشان را رایانههای رومیزی ارزان و کوچک و متصل به هم تشکیل میدهند. به لطف این تحول بود که پیوند نزدیکتری میان کاربر نهایی و برنامههای کاربری برقرار شد، هزینهی کلی کاهش یافت و انعطافپذیری و قابلیت کاربرد سامانهها به گونهای چشمگیر افزایش یافت.
به بیان دیگر نسل جدید شبکههای ارزان قابلیت آن را دارند که همان تحول را در بازار خدمات مخابراتی پدید آورند که رایانهای شخصی رومیزی در بازار خدمات پردازش رایانهای پدید آوردند سوییچهای بزرگ و متمرکز همچنان نقش مهمی در شبکه خواهند داشت اما سوییچهای برنامهپذیر و توزیع شده نیز در تغییر چشمانداز شبکه نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
آشنایی با NGNNGNدر آغاز بيشتر به گسترهاي از مفاهيم فني و تجاري اطلاق ميشد كه تغييراتي را در صنعت مخابرات نويد ميداد. اكنون پس از تقريبا پنج سال كار و تلاش، اين مفاهيم در قالب خدماتي نوين براي هر دو گروه فراهمكنندگان و مصرفكنندگان ظهوريافته است. به عبارت ديگر، آيندهاي كه از آن سخن ميرفت عملاً فرارسيده است. اساساً در هر تجارتي ازجمله تجارت مخابراتي، تغييري صورت نميگيرد؛ مگر با هدف كسب رضايت بيشتر مصرفكنندگان و بهبود بازده مالي توليدكننده. البته NGN اين دو ويژگي را در خود دارد. ارائه خدمات نوين از سويي و كاهش هزينههاي سرمايهاي و عملياتي از سوي ديگر موجبات رضاي ت هر دو طرف را فراهم ميسازد.
اگر از مفاهيم كلي بگذريم و وارد لايه فني شويم، به وضوح خواهيم ديد كه ظهور پديده NGN نتيجه منطقي و طبيعي روندي است كه از آغاز پيدايش اينترنت در صحنه ارتباطات رخ داده است. رشد تصاعدي تعداد كاربران اين شبكه و تمايل روزافزون ساير بخشهاي تجاري با بكارگيري اينترنت و شبكههاي كوچکتر با فناوري مشابه (همچون اينترانتها) به عنوان بستر فعاليتهاي تجاري، كميت و كيفيت مورد انتظار از كاربردهاي اينترنتي را بهصورت تصاعدي افزايش داده است. براي مثال ارائه فناوريهايي نظير VoIP بستر اينترنت را بهصورت نامزدي براي مكالمات تلفني، آن هم با هزينههاي به مراتب پايينتر از شبكههاي تلفني درآورده است.در چنين شرايطي كه حجم ترافيكهاي ديتا در برابر ترافيكهاي سنتي تلفني رشدي چند برابري دارد و با ظهور VoIP نيز حتي منبع درآمد اصلي شركتهاي مخابراتي را تهديد ميكند، اگر از مفاهيم كلي بگذريم و وارد لايه فني شويم، به وضوح خواهيم ديد كه ظهور پديده NGN نتيجه منطقي و طبيعي روندي است كه از آغاز پيدايش اينترنت در صحنه ارتباطات رخ داده است. رشد تصاعدي تعداد كاربران اين شبكه و تمايل روزافزون ساير بخشهاي تجاري با بكارگيري اينترنت و شبكههاي كوچکتر با فناوري مشابه (همچون اينترانتها) به عنوان بستر فعاليتهاي تجاري، كميت و كيفيت مورد انتظار از كاربردهاي اينترنتي را بهصورت تصاعدي افزايش داده است. براي مثال ارائه فناوريهايي نظير VoIP بستر اينترنت را بهصورت نامزدي براي مكالمات تلفني، آن هم با هزينههاي به مراتب پايينتر از شبكههاي تلفني درآورده است.در چنين شرايطي كه حجم ترافيكهاي ديتا در برابر ترافيكهاي سنتي تلفني رشدي چند برابري دارد و با ظهور VoIP نيز حتي منبع درآمد اصلي شركتهاي مخابراتي را تهديد ميكند،
و...