دانلود نمونه فایل آماده رشته صنایع غذایی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

این فایل یک نمونه پروپوزال کامل و پر شده در رشته صنایع غذایی می‌ باشد که برای شما دانشجویان عزیز که با نگارش

پروپوزال نویسی آشنا نیستید و یا برای درس روش تحقیق به آن نیاز دارید بسیار مناسب است

در زیر به بخش های از این پروپوزال اشاره شده است :

عنوان پايان نامه

جدول اطلاعات مربوط به اساتيد مشاور

اطلاعات مربوط به پايان نامه

تعریف مساله

بیان مساله

اهداف تحقیق

سوال های اصلی تحقیق

پیشینه تحقيق

ضروت انجام تحقيق

فرضيه های تحقیق

روش انجام تحقيق

منابع تحقیق

و ...

در زیر به بخشی از این فایل اشاره شده است :

بیان مساله :

سلامت انسان تحت تأثير نوع و كيفيت غذائي است كه مصرف مي كند. رژيم غذائي مناسب سلامت انسان را حفظ كرده و از بروز بيمار ي‌ها جلوگيري مي‌كند( موینیهان و پترسن، 2004). كربوهيدرات ها مهمترين منابع غذائي انسان بوده و بيش از %60 انرژي مورد نياز روزانه را تأمين مي كنند( ویلی و همکاران، 1999). قندها در انواع مختلف مواد غذائي مانند نان، شيريني جات، آب ميوه ها، نوشابه ها و ميوه‌ها وجود دار ند. علي رغم نقش مهمي كه كربوهيدرات ها در تأمين انرژي و حفظ سلامت انسان دارند، مصرف زياد آن‌ها مي تواند موجب بروز بسياري از بيمار ي‌ها مانند ديابت، چاقي و پوسيدگي دندا ن‌ها گردد ( موهان و استامپ، 2001). طي دهه هاي اخير مصرف قندها و نوشابه هاي گازدار در كشورهاي در حال توسعه افزايش يافته است . اين مسأله مي تواند يكي از دلايل افزايش پوسيدگي در اين كشورها باشد (اسماعیل و همکاران، 1997؛ ایدوهو و همکاران، 2003؛ نومان و همکاران، 2004 ؛پورهاشمی و گلستان، 1387).

مطالعات نشان داده اند كه در برخي از كشورها بيش از 25% انرژي مصرفي از قندهاست كه 50 % آن را نوشابه هاي گازدار تشكيل مي دهند. اين در حالي است كه متخصصين تغذيه عقيده دارند نبايد بيش از 10 % انرژي مصرفي كودكان از قندها تأمين گردد و مصرف غذاهاي محتوي قند بايد به حداكثر 4 بار در روز محدود شود (پاپکین و همکاران، 2006؛ وات و همکاران، 2000).

رژیم های غذایی پرکالری به همراه عدم فعالیت فیزیکی کافی می تواند منجر به افزایش وزن شده که در نهایت باعث بروز بیماری هایی همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی ، فشار خون، دیابت غیروابسته به انسولین و غیره می گردد (چِیس، 1979). آگاهی مردم از اینکه تغذیه مناسب می تواند در سلامتی افراد موثر باشد، موجب شده تا امروزه تولیدکنندگان مواد غذایی، محصولاتی با چربی، شکر و نمک کم و فیبر بیشتر تولید نمایند که این رژیم های غذایی می تواند از بروز برخی از بیماری ها جلوگیری کند (لوئیس و همکاران، 2007 ). همانطور که گفته شد یکی از این رژیم های خاص، تولید غذاهای کم کالری با میزان کمتر شکر است که در این رابطه ترکیبات شیرین کننده متنوعی به عنوان جایگزین شکر مطرح شده اند، تا محصولات غذایی و نوشیدنی های متنوعی تولید گردد که در آن ها میزان شکر دریافتی و کالری تولید شده در بدن انسان کاهش یابد و این محصولات برای افراد چاق و دیابتی مناسب باشد (نوبوروس،2002 ). امروزه شیرین کننده های مصنوعی متنوعی مانند، سیکلامات، ساخارین و آسپارتام با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر این قندهای الکی مانند سوربیتول و مانیتول بعنوان جایگزین شکر، حجم دهنده و بافت دهنده به غذاها اضافه می شوند و تا حدودی می توانند ویژگیهای ساکارز را تأمین کنند (نور محمدی و همکاران ، 1390 ). آسپارتام متشکل از دو اسید آمینه اسید آسپارتیک و فنیل آلانین می باشد و در حرارت بالا به اسیدهای آمینه سازنده خود تجزیه می شود که مصرف آن برای بیماران فنیل کتونوریا خطرناک است (یوسفی اصلی و همکاران، 1391).

این پروپوزال بر اساس استاندارهای پروپوزال نویسی نگارش شده است

- مناسب جهت درس روش تحقیق

- مناسب برای دانشجویانی که می‌خواهند با نگارش پروپوزال نویسی استاندارد آشنا شوند.

فرمت : word

تعداد صفحات : 20

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4419 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:76 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل