فایل کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ نمک (با ظرفیت 30000 تن در سال)
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی صنعتی و کار
پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ نمک (با ظرفیت 30000 تن در سال) در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
نمک
طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضههای بزرگ و کانی تبخیری اصلی در
دریاچههای نمکی و حوضچههای شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات
بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی
دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا
اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخههای سیلابی - خشک شدگی قرار
گرفته است، بوجود آمدهاند.
نمک طعامی که در آبهای نسبتا عمیق رسوب کرده است بطور تپییک دارای لایه بندی و
دامیناسیون خوبی است. این حالت ممکن است بسادگی در یک لایه بندی در مقیاس 5
تا 10 سانتیمتر باشد که از تغییرات جزئی در رنگ در اثر تغییر رس ناشی شده
است. یک نوع بسیار مخصوص ، نمک طعام لامینهای است که از لایههای تا چندین
سانتیمتر ضخامت با تناوبی از انیدریت لایمنهای با چندین متر ضخامت تشکیل شده است.
لاونستین
و هاردی (1985) سه مرحله از چرخه در حوضچههای شور را تشخیص دادهاند.
سیلابی شدن ، غلظت تبخیری و خشک شدگی. سطح سیلابی سطح نامنظمی از پوسته
نمکی چرخه قبلی است که حفرات و لولههایی را در این نمک ایجاد میکند و
لایهای از گل را در سطح حوضچه رسوب میدهد. تبخیر آبهای کم عمق منجر به
تشکیل دستههای نازکی از نمک طعام در سطوح آب و تشکیل هستههایی از بلورهای
نمک طعام کف بر روی دستههای ته نشین شده میشود.
چنانچه آب حاوی باشد، ممکن است، در ابتدا لایه نازکی از ژیپس رسوب کند. خشک شدگی کامل حوضچه باعث میشود تا پوسته نمکی به صورت چند ضلعیها و تیپیها شکسته شود. نمک طعام حاصل از تبخیر آبهای زیرزمینی بیشتر به صورت یک سیمان شفاف در حفرات پوسته نمکی و به صورت مکعبهای جانشینی در گل همراه ته نشین میشود.
ویژگیهای پتروگرافیکی نمک طعام
در
مقطع نازک ، نمک طعام ایزوتوپ است (چون کوبیک است). نمک طعام معمولا رخ
قوی و سطوح شکستگی را نشان میدهد و دارای سیالات درگیر است. خواص مشخصه
نمک طعام در مقطع نازک رلیف خیلی کم ، کلیواژ مکعبی و انحلال آن است و تنها
کانی که ممکن است با آن اشتباه شود سیلویت Sylvite است که دارای رلیف بیشتر بوده واندیس آن از بوم کانادا کمتر است.
برم Br در نمک طعام
مقدار
برم در نمک طعام اطلاعات مفیدی در مورد الگوی تبخیر و تغذیه در یک حوضه
تبخیری میکند و نشان میدهد که آیا آبها ، دریائی یا قارهای بودهاند.
برم در طی تبلور نمکها از آب دریا ، خود به صورت کانی تشکل نمی شود. مقدار
برم Br در آب دریا 65 پیپیام است و همانطوری که
آب دریا تبخیر میشود و هنگامی که نمک طعام شروع به ته نشست میکند، این
مقدار به حدود 55 پیپیام افزایش مییابد. هنگامی که اولین کانی
پتاسیمدار ته نشین شده بطور تئوری بایستی حدود 75 پیپیام باشد و این
مقدار از ته نشینی نمک K تا 270 پیپیام بالا میرود.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بهره برداری از معدن سنگ نمک
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه
به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با
توجه به این که بهره برداری از معدن سنگ نمک می تواند به رشد و شکوفایی
اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به
فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در
تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ،
استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه
ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .