فایل کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال در 35 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
بسته
بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم
بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه
قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای
کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive
، چنانچه از ئاژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست
به وجه نگهداری و دوام ئحاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و
پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از
دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که
محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیارخوب در بدو تولید به
دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی
خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و
مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای
طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت
رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
آلودگی
و فساد مولاد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش
غذایی و نهایتاً خروج مواد با ارزش غذایی از چرخه مصرف می گردد، با عنایت
به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت قرمز به ظرفیت یکهزار ششصد تن در سال
مد نظر ارائه دهندگان طرح می باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت
برای بسته بندی گوشت قرمز از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سه
درصدی ناشی از خروج خونابه از لاشه محاسبه می گردد و ضایعات لاشه و استخوان
که حدود 20 درصد از وزن آن را شامل می شوند و در تهیه پودر استخان به کار
می رود نیز به صاحبان کالا عودت می گردد.
علاوه
بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است با اجرای
این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر
فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی
در آن داشته باتشند.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
علاوه
بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است با اجرای
این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر
فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی
در آن داشته باتشند.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در
تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ،
استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه
ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .