فایل کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی (با ظرفیت 360 تن در سال)
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی (با ظرفیت 360 تن در سال) در 31 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند.
مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر.
با
توجه به ورود تکنولوژی های جدید و به همراه آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار
مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با
در نظر گرفتن دوفاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در
برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با
توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و
پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه
اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
ماده
اولیه این رشته ها گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد
و این در شرایطی است که تعدادی از استان های کشور، رشته مورد نیاز خود را
از سایر استان ها تأمین می کنند. لذا این امر لذوم تشکیل چنین کارخانجاتی
را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید رشته آشی و پلویی
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
با
توجه به همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که
تولید رشته آشی و پلویی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر
چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح
را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و
بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در
پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی
کشور .