فایل کارآفرینی خشک کردن ذرت
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
پروژه کارآفرینی خشک کردن ذرت در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
ایران
یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب
کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت
خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد :
1-
به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در
آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود
دارد.
2-
به دلیل اول زارعین مجبورند به قیمت بسیار پایین به واسطه ها بفروشند و
سود کمتری ببرند و این امر موجب عدم نشان دادن رغبت برای ادامه تولید این
محصول می شود.
با توجه به مناطق فوق در مناطقی که این محصول تولید مورد قبولی داشته باشند احداث چنین طرحی توجیه خوبی خواهد داشت.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
خشک کردن ذرت
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه
به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با
توجه به این که خشک کردن ذرت می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی
هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این
طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در
تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ،
استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه
ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .