فایل اثر املاح معدني بر بدن
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته زیست شناسی (آموزش_و_پژوهش)
دانلود مقاله اثر املاح معدني بر بدن
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
تعداد صفحات: 38
توضیحات:
مقدمه
تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیرآلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال میتوان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیمها اشاره کرد.
بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم میکنند.
1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز
اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، سدیم کلسیم منیزیم، کلرید، سولفات، فسفات و بیکربنات هستند. عناصر ناچیز را میتوان به سه گروه تقسیم کرد.
1- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،مس، ید، کبالت، منگنز و روی میباشند.
2- عناصر غیر رسمی مغذی که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.
3- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک،کادمیم و آنتیموان میباشد.
معمولا مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین میگردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود میکند و فقط مواد معدنی باقی میماند.
در اواسط قرن 19 دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت – چربی، پروتئین و اب، بتنهایی قادر به تامین رشد نمیباشد بدینجهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود توجه بیشتر کردند. از سال 1880 تاکنون پیبردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد تشکیل شده است.