گزارش كارآموزي مهندسي عمران - تصفيه خانه آب
دسته بندي :
پروژه های کارآموزی »
رشته عمران و نقشه برداری (کارآموزی_و_گزارشات)
دانلود گزارش كارآموزي مهندسي عمران - تصفيه خانه آب
این گزارش کاروزی با فرمت Word قابل ویرایش بوده و همچنین آماده پرینت می باشد
مكان كارآموزي اداره آب و فاضلاب شهرستان بهشهر
مقدمه 1
تشكر و قدرداني 2
فصل اول
آشنايي كلي با مكان كارآموزي
فصل دوم
ارزيابي بخش هاي مرتبط با رشته علمي كارآموز 5
فصل سوم
آزمون آموخته ها و نتايج و پيشنهادات 6
مزاياي بهره برداري از آب ژاول 7
معايب بهره برداري از آب ژاول 7
روشهاي تزريق آب ژاول 8
تصفيه آب 11
دريچه هاي بازديد 18
نتيجه گيري 21
تصاوير همراه با توضيحات 22
مقدمه :
آب ژاوال در سال 1950 اولين بار در كشور سوئد با آغاز تكنولوژي كلرزن هاي جهان براي گند زدايي آب شرب بكار گرفته شد . سپس آب ژاوال در كشورهاي اروپاي شرقي ، ژاپن و سنگاپور براي آب لوله كشي مورد استفاده قرار گرفت .
در ايران اولين بار آب ژاول را با نام محصول وايتكس توسط دكتر خطيبي به بازار عرضه شد . آب ژاول رايج ترين ماده اي است كه از آن به عنوان سفيد كننده استفاده مي شود . عامل اصلي و شور در آب ژاول عيپوكلريت سديم (nacl) مي باشد ، هيپوكريت سديم تركيبي فوق العاده قوي است كه در حد خيلي كمي از آن (5درصد را در آب حل مي كنند و با نام هاي مختلف به عنوان سفيد كننده به بازار عرضه مي شود، آب ژاول خاصيت ضد عفوني كنندگي د اشته زيرا يك سفيد كننده كلر دار مي باشد . محلول هيپوكلريت سديم ناپايدار است و در مجاورت نوروگرمايون تا oc تجزيه شد ،اكسيژن آزاد مي كند و نتيجتا از شدت عمل آن كاسته مي شود و به همين دليل بايد در ظرف مات و دور از نور نگهداري شود و لذا بهتر است از محلولهاي تازه آن استفاده شوند زيرا در اثر ماندگي بسيار تجزيه مي شود .
تشكر و قدرداني :
در اين جا لازم مي دارم از گروه عمران به ويژه استاد گرانقدر جناب آقاي مهندس ايرانيخواه و همچنين رياست محترم آب و فاضلاب شهرستان بهشهر جناب آقاي مهندس نجفي و همچنين از رياست محترم دفتر ارتباط صنعت كه باعث ارتباط بين دانشگاه و صنعت گرديده تقدير و تشكر مي نمايم .
فصل اول :
آشنايي كلي با مكان كارآموزي
اداره آب و فاضلاب بهشهر كه زير مجموعه آب و فاضلاب استان مازندران مي باشد . كه از سال 73 از سازمان آب منطقه اي جدا و به صورت سازماني مستقل به نام آب و فاضلاب شكل گرفته است .
اين شركت داراي دو طبقه مي باشد كه طبقه اول آن در قبل از انقلاب ساخته شده كه منبع آب شرب شهرستان بهشهر نيز مي باشد ودر طبقه ي بالايي آن ساختمان اداري واقع مي باشد .